keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Elämä asunto-osakeyhtiössä

Lähdin hakemaan tietoa Korjausrakentamisen ideapäiviltä. Tilaisuus oli melko hyvin järjestetty. Useita asiaan vihkiytyneitä urakoitsijoita, paljon esitelmiä ja alan järjestöjä. Näistä vähän myöhemmin lisää.
Mikä sitten pisti silmään? Yleisön puute. Paikalla oli parempiosaisia eläkeläisiä, Eiran,Töölön ja Munkkiniemen alueelta. Missä olivat lähiöiden edustajat? Selitys, ehkä he joutuvat tekemään töitä tai tieto tapahtumasta ei jostain syystä tavoittanut heitä.
Ja sitten palaamme siihen mitä hyötyä minulle tästä tapahtumasta oli. Kuulin oikein suunnitelluista remonteista, rahoituksen järjestämisestä ja hyvästä hallintomenettelystä. Nyt loppui meidän talossa ihmisten pompottelu ja alkaa uusi aikausi.
Löysin mm.tietoa isännöintiliitosta ja heidän opasvihkosistaan. Opasvihkoja on seuraavista aiheista, kunnossapitovastuu, huoneistoremontti ja yhtiökokousopas. Nämä ja monta muuta on tilattavissa www.isannointiliitto.fi/oppaat. Kotitalon lakia ja järjestystä puidaan osoitteessa  pihaparlamentti.fi.
Muistakaa joku pelaa teidän rahoillanne, ette varmaan uskoisi pörssivälittäjää joka sanoo Jemenin olevan tämän hetken kuumin sijoituskohde.Rohkeasti mukaan yhtiökokouksiin käyttämään valtaa joka osakkaalle kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti